customs by AIM

 

Het idee

Eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Aimée Adriaansen, 18 jaar. Ik zit op het vwo op het Onze Lieve Vrouwe Lyceum te Breda.

Het idee voor Take your AIM begon allemaal met een foto die ik zag op 'instagram'. Een mooi beschilderde NIKE Airmax met bloemen. De mogelijkheid om sneakers aan te passen tot een origineel, persoonlijk ontwerp,  daagde mij uit! In Amerika is het customizen van schoenen al bekender dan in Nederland.

Mijn moeder sponsorde me met de aankoop van verf, schoenen en ik ging 'los'. Heel veel positieve reacties mocht ik al ontvangen en dat is een grote stimulans! Mijn creativiteit zie je terug in mijn lookbook (Designs) die nog iedere week wordt aangevuld met designs waaruit men kan kiezen. Inmiddels heb ik visitekaartjes bij diverse winkels in Breda liggen. Instagram en facebook geven alle beschilderde exemplaren te zien van NIKE, Adidas, PUMA en zelfs ALL STARS. De laatste updates zijn te volgen!

Ook kan ik je oude, heerlijk ingelopen sneakers oppimpen naar jouw wens. Op deze manier zien ze er weer fris en bovendien origineel uit en draag je ze met nog meer plezier!

Een voorwaarde is dat de verf alleen goed hecht op leer, canvas en enkele synthetische stoffen. De mogelijkheid om iedere leren schoen, slipper, laars of tas te voorzien van een design is aanwezig, ongekende mogelijkheden dus!

Ik hoop dat er nog vele positieve reacties komen op mijn schoenen en dat ze met net zo veel liefde worden gedragen, als waarmee ik ze heb beschilderd!

 

Aimée