customs by AIM

 

 

AIM kan de oplossing bieden voor het uitdragen van jouw eigen stijl, voor jouw unieke schoen. Bij AIM kun je jouw oude of nieuwe sneakers laten customizen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale leerverf, bestand tegen water, vuil en beweging!

AIM staat voor creativiteit, kwaliteit en klantgerichte service. Met volle aandacht worden jouw schoenen stuk voor stuk voorzien van jouw gewenste design en kleur. Ze zijn dus heel origineel en uniek, speciaal voor jou gemaakt of als verrassing voor een bekende. 

Er wordt geschilderd met speciale leerverf die water- en krasbestendig en flexibel is. Het kleurenspectrum is oneindig groot met zelfs neon- of glitterkleuren. Op deze site vind je voorbeeldprints die misschien aansluiten bij jouw wensen. Ook kun je je eigen ontwerp op je schoen laten beschilderen. Kijk bij 'Hoe werkt het' voor de stappen tot jouw unieke sneaker, schoen, gymp of laars.

Naast het beschilderen van nieuwe schoenen is het natuurlijk ook mogelijk om oudere schoenen op te pimpen. Zodoende draag je ze weer met plezier en voor weinig geld heb je 'nieuwe' schoenen !

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk en verf en varieert tussen de €25,- en €50,-. Vooraf wordt de prijs besproken.

 

 

'Tegenwoordig heeft iedereen wel één paar sneakers. Je ziet ze steeds meer, maar ook telkens weer in dezelfde kleuren en prints. Omdat ik ook tegen dit probleem aanliep, samen met vrienden en vriendinnen, besloot ik sneakers te gaan beschilderen en zo voor unieke ontwerpen te zorgen. Na vele positieve reacties is het uitgegroeid tot mijn eigen bedrijfje. Hier ben ik erg trots op en ontzettend blij mee en ik hoop dat ik anderen ook blij kan maken met mijn creativiteit op hun sneakers!'

Aimée Adriaansen