customs by AIM

 

De stappen tot jouw unieke sneaker

Om jouw sneaker echt persoonlijk en uniek te maken, moet je vier stappen doorlopen tot de volledige bestelling. Deze vier stappen beschrijf je in het contactformulier op de pagina 'Bestellen' en verzend je naar AIM. 

Er wordt zo snel mogelijk een exacte prijs verstuurd naar je e-mailadres of mogelijk naar je telefoon.

Stap 1: kies je schoen

Hiervoor zijn enkele mogelijkheden. Zo kun je een oude schoen opsturen en kan AIM die voor je opknappen, door gewoon de kleuren te herstellen of voor een nieuwe print te kiezen. Voor een nieuwe schoen zijn er twee mogelijkheden. AIM kan de schoenen voor je kopen in de door jou opgegeven maat en beschilderd ze. Na de zorgvuldige nabehandeling worden ze binnen twee weken naar je terug gestuurd. Het is ook mogelijk dat jij de schoenen stuurt of brengt naar AIM.  

 

Stap 2. Kies je patroon en/of kleuren

Kies het design dat bij jou past en aansluit bij jouw wensen. Heb je zelf een voorstel e-mail dan een foto of geef een link dan maakt AIM het na. Het kleurenpallet is oneindig, er kan namelijk gemengd worden. AIM streeft wel naar duidelijkheid om teleurstellingen te voorkomen.

 

Stap 3. Locatie op de schoen

Iedere schoen heeft zijn eigen vlakverdeling en bijv. bij NIKE kenmerkend de swoosh, bij Adidas de drie strepen en bij PUMA de streep.  Dit is allemaal of gedeeltelijk te beschilderen mits het van leer is (Suède kan ook beschilderd worden, maar hiervoor zijn weinig kleuren mogelijk). NIKE Roshe runs zijn ook goed te beschilderen, de stof blijft soepel. Gympen van bijvoorbeeld Vans of All Stars zijn ook heel mooi te beschilderen. 

 

Stap 4. Speciale persoonlijke wensen

Tot slot kun je aangeven wat je persoonlijke wens is. Soms lastig te verwoorden, maar daar komen we wel uit!

Als er in de toekomst steeds meer voorbeelden op de site komen is het steeds makkelijker kiezen. Dus blijf de site, facebook en instagram in de gaten houden!